Documentmanagement

iPerspectiev ondersteunt organisaties op het gebied van informatiemanagement en zorgt daarnaast voor de ordening en rubricering van informatie. Vaak wordt gewerkt met kritische informatie die optimaal beschermd dient te worden. De (geautomatiseerde) ordening en structuur zorgt ervoor dat iedere medewerker op dezelfde manier omgaat met documenten en gegevens. Hierdoor wordt het managen, bewaren, beschikbaar stellen en zoeken naar informatie efficiƫnter.

Waar mogelijk worden processen gestandaardiseerd, met als doel dat minder administratieve handelingen nodig zijn. Dit betekent meestal een verbetering van kwaliteit en doorlooptijd van het proces. Door het digitaal beschikbaar komen van relevante documenten zijn deze informatiebronnen eenvoudiger te vinden en beter te volgen.

De dienstverlening van iPerspectiev op het gebied van document- en recordsmanagement richt zich op een efficiƫnt en effectief beheer van alle relevante documenten. Hierin zijn wij vooruitstrevend en passen innovatieve oplossingen, zoals unieke koppelingen van documenttechnologieen en systeemtechnologieen, toe.

Wij zijn pas tevreden als de informatie eenvoudig beschikbaar is en als het beheer ervan voldoet aan de archiefwet.