Telefonie Online

iPerspectiev ondersteunt organisaties graag met de benodigde expertise bij de invoering van Telefonie Online en of Hosted VoIP oplossingen. Dit doen wij door, uw organisatie(-onderdelen) hierop voor te bereiden, het opstellen van de businesscase, ondersteuning bij de inkoop of het begeleiden van de implementatie.

Optimaal bereikbaar zonder telefooncentrale. Vaste en mobiele telefonie volledig geintegreerd en verankerd in uw virtuele werkplek. Dat is het idee achter Telefonie Online/Hosted VOiP.

Thuiswerken, op een andere verdieping van het gebouw, onderweg, of zelfs bij een andere organisatie of in een ander land. Het is iets wat uw medewerkers steeds vaker doen. En dan moeten ze ook goed bereikbaar zijn. Met Telefefonie Online/Hosted VOiP kan dat. Met alle toestellen, op iedere plek en op elk moment.

Met Telefonie Online/Hosted VOiP vervangt u uw telefooncentrale voor telefonie via internet. U hoeft geen apparatuur meer in huis te hebben, maar maakt gebruik van een virtuele omgeving. Voor de telefonie van al uw personeel, maar ook voor uw Klant Contact Center. U zorgt zo voor optimale bereikbaarheid. Want ook al werken uw medewerkers thuis, dankzij het netwerk zijn zij gewoon bereikbaar via hun gebruikelijke nummer, het hoofdnummer van de gemeente of uw 14+ nummer of uw organisatie. Telefonie Online/Hosted VOiP biedt u de volgende voordelen, a) overal en altijd communiceren, met ieder gewenst toestel vast of mobiel, b) innovatief en toekomstvast en c) via het veilige en betrouwbare gemnet netwerk waarover u meestal al beschikt.

Wij zijn pas tevreden als u optimaal bereikbaar bent.